Tratamente Ortodontice

Peste 10000 de pacienți mulțumiți au încredere în Smile Factory.

Îndreptarea dinților nu mai este doar o necesitate estetică, mai ales printre copii și adolescenți unde devine o problema de sănătate, ei având nevoie de o mușcătura corectă. De aceea Smile Factory oferă întregul spectru de ortodonție modernă, având experiența necesară pentru a obține rezultate de top.

Corecția dinților este în mâinile experților!

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Zâmbește fără griji - încă din copilărie

Inghesuiri în dentiția de lapte?

Veniți la un consult cât mai repede – cu cât mai repede, cu atât mai bine! Dacă neglijați un tratament necesar în copilărie, mai târziu va fi nevoie de un tratament mult mai complex.

Smile Factory va verifică dentiția copilului dumneavoastră și va decide dacă este nevoie de un tratament imediat.

Tratamente timpurii 5-9 ani

Deformațiile sunt rare, dar posibile. Tratăm astfel de cazuri cu bracketi personalizați. Corecția timpurie a tiparelor de mișcare incorectă, permite o dezvoltare corectă ulterioară a maxilarului – cea mai bună bază pentru dinți frumoși și drepți, dar și pentru un profil facial armonios.

Controlul creșterii 9-12 ani

Dimensiunile moștenite ale maxilarelor și dinților, creșteri deficitare sau obiceiuri incorecte, sunt cele mai întâlnite motive ce duc la o aliniere incorectă a dinților. Smile Factory este nerăbdătoare să intervină și să dezvolte un tratament de corectare pentru copilul dumneavoastră.

Dentiție mixtă 6-12 ani

În dentiția mixtă malpozitiile dinților sau a maxilarelor pot fi tratate cel mai bine cu gutiere detașabile. Abordând acest tratament ne folosim de puseele de creștere specifice vârstei timpurii pentru a ghida dezvoltarea optimă a maxilarelor.

Pentru fiecare malocluzie avem terapia optimă

Ești nefericit cu zâmbetul tău?

Atunci vino la Smile Factory. Deja am ajutat câteva mii de adolescenți să aibă un zâmbet perfect și o mușcătura corectă.

Mulțumită experienței vaste ortodontice pe care o avem, putem trata orice malocluzie, fără excepții – invlusiv a ta!

Pe lângă aparatele clasice, oferim și variante de aparate invizibile, cum ar fi aparatul Invisalign.

Metodă de tratament invizibil pentru adulți

Corecția dinților la adulți?

Este posibilă acum și mai presus, foarte discretă! Cu gutierele noastre invizibile vei avea în sfârșit zâmbetul de vis. Aproape inobservabil și fără restricții în viață de zi cu zi!

Pionieri în tratamente ortodontice, cu peste 15 ani de experiență în tratamente invizibile și cu peste 2500 de pacienți mulțumiți de tratamentul cu Invisalign.

Terapia Aligner cu Invisalign

Ce mai astepti ?

Nemulțumit de zâmbetul tău?! Vino la Smile Factory! Cu sistemul Invisalign de milioane de ori dovedit și experiența noastră ortodontică, fiecare malpoziție este tratabilă.

Rapid, necomplicat și la prețuri corecte.

Faceți acum programarea!

Așteptăm cu nerăbdare să ne vedem!

Meniu