fbpx

Invisalign Teen

Invisalign Teen

Inainte de a te gandi ca e prematur sa iei in calcul un aparat dentar, noi iti spunem doar atat… Ii faci toate poftele copilului tau, ii cumperi ultimul model de telefon, haine scumpe, vacante, pe scurt, investesti in imaginea lui atat de mult, incat uiti de un lucru simplu. Uiti fix de imaginea lui.

Fie ca vorbim de scoala, antrenamente, primele intalniri, toate se rezuma la un singur lucru. La un status social in plina dezvoltare. Ultimul lucru pe care si l-ar putea dori, probabil, copilul tau este un aparat dentar cu sarme. Crede-ne, chiar nimeni nu le mai considera cool.

Invisalign Teen

Invisalign are si o varianta creata special pentru adolescenti si nevoile lor!

Ca si cel pentru adulti, Invisalign Teen este un aparat dentar invizibil si mobil ce poate fi purtat incepand cu varsta de 12 ani, chiar daca nu toti dintii definitivi sunt erupti. Aparatul dentar va crea spatii pentru acesti dinti si ii va dirija, astfel incat ei sa creasca perfect aliniati.

Pe langa faptul ca este mobil si, practic, invizibil, Invisalign Teen are un avantaj major pentru parinti si medicul ortodont: pe fiecare gutiera, se regaseste un “buton” albastru, care se decoloreaza pe parcursul purtarii. Astfel, atat tu, cat si medicul care ii supervizeaza tratamentul, veti putea verifica daca aparatul dentar este, intr-adevar, purtat conform indicatiilor.

In plus, juniorul tau nu va simti ca viata sa sociala este afectata, nu se va simti exclus pentru ca poarta bracketi inestetici si nu va avea amintiri neplacute legate de cei mai frumosi ani din adolescenta sa.

Va putea manca in continuare alimentele preferate, va putea practica orice fel de sport, nu va avea dificultati de pronuntie care sa il afecteze la scoala. In acelasi timp, problemele sale dentare, care s-ar putea agrava pe termen lung, vor fi tratate eficient, astfel ca veti evita tratamente ulterioare, mai complexe si mai costisitoare.