Povestea Smile Factory

Locul unde zâmbetul tău este pus în valoare

Experiență. Calitate germană. Tratamente ortodontice personalizate!

Clinica din Timișoara: 0723 640 551 Clinica din București: 0735 533 553

TEHNOLOGIA GERMANĂ PE CARE AM REUȘIT S-O IMPLEMENTĂM ȘI SĂ O IMPUNEM PE PIAȚA ROMÂNEASCĂ

Smile Factory București și Smile Factory Timișoara sunt două Clinici de ortodonție și estetică dentară care fac parte din lanțul de clinici germane Smile For You și Smilike.me, ce poartă amprenta Dr. Dr. Friedrich Ovidiu Widu.

Dr. Widu este primul medic care a introdus în Romania tehnica de tratament Invisalign. Deține Statutul Diamond și are la activ peste 1800 de cazuri tratate cu alternativa invizibilă de aliniere a dinților.

DocLocator - Timișoara DocLocator - București

De asemenea, a publicat un număr impresionant de lucrări de cercetare în domeniul ortodonției și a fost premiat de către Asociaţia Germană pentru Ortodonţie.

La Smile Factory România poți beneficia de cele mai noi tehnici de tratament și de cele mai moderne aparate dentare invizibile! Dr. Friedrich Widu supervizează personal toate tratamentele pacienților săi, fiind prezent frecvent în clinicile din România.

Tehnologia germană pe care am reușit s-o implementăm și să o impunem pe piața românească

Colaborarea permanentă cu echipa de medici care lucrează cu Dr. Friedrich Widu în Germania permite un transfer facil și imediat de tehnologie, astfel încât tu să beneficiezi imediat de tratamente ortodontice performante.

Din momentul în care ai decis să ne treci pragul, problema ta devine problema noastră. Venim în întampinarea ta cu un plan de tratament ortodontic personalizat, adaptat cerințelor și nevoilor tale. Pentru că, niciun zâmbet nu seamănă cu altul.

Redă frumuseţea zâmbetului tău! Stabilește-ți chiar acum o programare la numerele de telefon: 0735 533 553 (București) sau 0723 640 551 (Timișoara) .