Ce trebuie să știi despre primul tău consult ortodontic?

Fiecare plan de tratament ortodontic este personalizat și adaptat nevoilor și dorințelor tale. Grija noastră este ca tu să fii complet mulțumit de rezultate, să obții zâmbetul la care visezi.

Punem accentul, atât pe partea funcțională, estetică, cât și financiară. De aceea, te încurajăm să ne povestești deschis ce așteptări ai, înainte de a ne pune pe treabă.

Formulare

De asemenea, va trebui să completezi un formular referitor la starea ta generală de sănătate. Acesta ne va ajuta să îți cunoaștem mai bine istoricul medical și să îți oferim cele mai bune soluții, în funcție de problemele tale. Pentru că fiecare pacient este unic, nevoile sale sunt unice. De aceea, tratăm fiecare caz în parte cu cea mai mare seriozitate și suntem atenți la solicitările tale.

Ortodonția, sau, pe înțelesul tuturor, tehnicile de îndreptare a dinților, pune la dispoziție numeroase opțiuni de tratament. Te așteptăm la un prim consult ortodontic, în cadrul căruia vei discuta cu medicii noștri ortodonți despre problemele dentare cu care te confrunți, despre motivele pentru care îți dorești un tratament ortodontic, despre așteptările tale de la acesta.

Abia apoi, ți se va face o evaluare și îți va fi întocmit un dosar, pe baza căruia vei alege, împreună cu medicii ortodonți, tratamentul ortodontic cel mai potrivit pentru nevoile și dorințele tale.

Redă frumuseţea zâmbetului tău! Stabilește-ți chiar acum o programare la numerele de telefon: 0735 533 553 (București) sau 0723 640 551 (Timișoara) .