Vei putea vedea cum se mișcă dinții tăi, care va fi durata tratamentului și, cel mai important, cum va fi prima ta zi cu un zâmbet perfect. Pe scurt, vei putea vedea cum îți construim zâmbetul. Nu ne numim degeaba Smile Factory.

Doar aparate ortodontice performante, pentru transformarea pe care ți-o dorești.

Dacă vrei să știi cat costa un aparat dentar, te invităm să ne cunoaștem. Ai mai multe variante la dispoziție, dar e important să fii informat înainte de orice decizie.

 

Aparat dentar fix cu brackets DAMON

Damon este cel mai modern aparat dentar fix aplicat pe zona vestibulară a dinților (pe exteriorul dinților, la vedere).

Mai multe despre Damon

 

Aparat dentar fix cu brackets INCOGNITO

Incognito (iBraces) este un aparat dentar de ultimă generație, total personalizat și complet invizibil, deoarece se fixează în spatele dinților

Mai multe despre INCOGNITO

 

Aparat dentar fix cu brackets SAFIR

Safir este un aparat dentar fizionomic (discret, foarte puțin vizibil), cu brackeți de culoare asemănătoare dinților și un efect cameleonic.

Mai multe despre SAFIR

 

Aparat dentar fix cu brackets WIN

WIN este un aparat dentar cu brackets, care utilizează, la rândul său, tehnica linguală (asemenea aparatului dentar Incognito).

Mai multe despre WIN

Cât costă un aparat dentar?

Aparate dentare clasice și aparate dentare invizibile. La clinicile din București sau Timișoara.

Aparatele dentare reprezintă cea mai eficientă metodă pentru a obține o dantură uimitoare. Prețurile acestora depind de materialele folosite, de modul de aplicare al acestora și de numărul arcadelor care necesită această intervenție (putând fi aplicate pe o singură arcadă dentară sau pe ambele, în funcție de caz).
Materialele prețioase, precum aurul, platina și safirul asigură o calitate superioară și durabilitate.
Aparatele dentare pot fi aplicate atât vizibil, pe partea din față a arcadei, cât și foarte discret, în spatele dinților, fiind complet invizibile.
Numărul arcadelor pe care trebuie aplicate aceste aparate modifică prețul. Dacă este necesară intervenția pentru ambele arcade, prețul crește în conformitate cu acest lucru.

Redă frumuseţea zâmbetului tău! Stabilește-ți chiar acum o programare la numerele de telefon: 0735 533 553 (București) sau 0723 640 551 (Timișoara) .