Tratamente Ortodontice

Ortodontie in Timisoara sau in Bucuresti

Aparate ortodontice performante! Pentru zambetul tau irezistibil.

Clinica din Timisoara: 0723 640 551 Clinica din Bucuresti: 0735 533 553

Înainte de toate, dinții corect aliniați te scapă de problemele pe termen lung. Este un lucru știut în lumea stomatologiei că o dantură imperfectă poate cauza o serie de probleme de sănătate generală.

Un dinte strâmb înmagazinează în cavitatea sa bacterii care mai apoi migrează în întreg organismul. Astfel, te poți trezi cu diverse probleme cardiace care în timp se pot agrava. Dar până la problemele de sănătate, o dantură imperfectă îți creează complexe și-ți ridică fel de fel de bariere sociale. De ce să-ți ascunzi zâmbetul când el poate deveni cartea ta de vizită?

Tratamente ortodontice

Ortodonția, sau, pe înțelesul tuturor, tehnicile de îndreptare a dinților, pune la dispoziție numeroase opțiuni de tratament. La Smile Factory, îți oferim o varietate de soluții pentru problemele tale ortodontice, de la aparatele clasice, până la aliniatori transparenți, practic, invizibili.

Te așteptăm la un prim consult ortodontic, în cadrul căruia vei discuta cu medicii noștri ortodonți despre problemele dentare cu care te confrunți, despre motivele pentru care îți dorești un tratament ortodontic, despre așteptările tale de la acesta.

Abia apoi, ți se va face o evaluare și îți va fi întocmit un dosar, pe baza căruia vei alege, împreună cu medicii ortodonți, tratamentul ortodontic cel mai potrivit pentru nevoile și dorințele tale.

Redă frumuseţea zâmbetului tău! Stabilește-ți chiar acum o programare la numerele de telefon: 0735 533 553 (București) sau 0723 640 551 (Timișoara) .