E timpul pentru UN ZÂMBET PERFECT! Cu aparatul dentar invizibil Invisalign, peste 10 milioane de oameni din întreaga lume au obținut deja un zâmbet perfect. Smile Factory este cel mai mare furnizor de aparate dentare invizibile Invisalign din Romania.

Avem peste 4000 de tratamente ortodontice finalizate cu succes cu aparatul dentar invizibil Invisalign in cadrul lanturilor de clinici Smile Factory by Dr Widu. Experiența noastră bogată este o garanție că avem o soluție pentru toată lumea.

Cum funcționează toate împreună?

  1. Primul pas-  Mai întâi veti veni la noi pentru primul  control, care este gratuit.
  2. Cu scanerul intraoral de ultimă generație iTero, vă vom scana dinții, iar pe baza imaginii digitale a dinților și a radiografiilor, specialiștii noștri în ortodonție vor putea sugera cea mai bună soluție pentru dvs.
  3. Cum se efectuează tratamentul ortodontic? Pe baza unei scanări 3D a dinților la prima examinare, medicii noștri ortodonti pregătesc un plan de mișcare. În consecință, imprimă o serie întreagă de gutiere în America, special adaptate pentru dvs, pe care apoi le schimbați săptămânal.

18 de ani de tradiție și experiență.

Începuturile Smile Factory datează din 2003, când dr. Friedrich Widu,  a deschis primul cabinet din Romania, in Timisoara. Experienta acumulata la clinicile sale din Germania s-a regasit atat in designul, cat si in dotarile de ultima generatie ale clinicii. Cativa ani mai tarziu, in 2011, dr Widu a deschis clinica din Bucuresti, o clinica ce imbina estetica faciala cu ortodontia digitala. Profesionalismul și experiența, la fel ca orice altceva, sunt cruciale în ortodonția digitală, astfel ca la Smile Factory vom rezolva chiar și cele mai solicitante cazuri de mișcare a dinților cu aparatul dentar invizibil Invisalign.

Aparatele dentare invizibile Invisalign la Smile Factory au, pe lângă avantajele  estetice, o serie de alte avantaje față de aparatele dentare clasice, fixe. S-a crezut de mult că dinții pot fi îndreptați cu Invisalign numai în cazuri mai simple, dar, desigur, acest lucru nu a fost cazul. Tot ceea ce poate fi mutat cu un aparat dentar clasic poate fi mutat și cu aparatul dentar invizibil Invisalign la Smile Factory. În plus, aparatul dentar invizibil Invisalign are o serie de alte avantaje, motiv pentru care reprezintă cea mai modernă și mai bună soluție ortodontică.

Avantajele aparatului dentar invizibil Invisalign  față de aparatele dentare fixe (bracketi) 

Cu Invisalign semnificativ mai rapid către același obiectiv

Puteți obține același rezultat cu aparatul dentar invizibil Invisalign la Smile Factory mult mai repede decât ați obține cu un aparat dentar fix. În cea mai mare parte, atingem obiectivul în câteva luni până la un an.

Mai puține vizite la ortodont

Cu aparatul dentar invizibil Invisalign de la Smile Factory, întregul tratament ortodontic necesită mult mai puțin timp decât cu un aparat dentar fix. Examinările intermediare sunt, de asemenea, mai puțin frecvente, deoarece rolul ortodontului în timpul tratamentului Invisalign este de a monitoriza dacă dinții se mișcă în direcția corectă, în timp ce cu un aparat dentar fix ortodontul trebuie adesea să strângă aparatul, ceea ce poate fi foarte dureros.

O igienă orală mult mai bună

Atunci când se utilizează aparate dentare clasice, mulți oameni au probleme cu respirația urât mirositoare. Motivul pentru acest lucru este clar – asigurarea unei igiene orale adecvate este foarte dificilă atunci când utilizați un aparat dentar clasic. Resturile alimentare rămân în cavitatea bucală, ducând la respirație urât mirositoare. Cu aparatul dentar invizibil Invisalign de la Smile Factory, este complet diferit. În timpul mesei, dispozitivul invizibil este  îndepărtat, masa se desfasoara normal, iar apoi dispozitivul este introdus înapoi în gură. La fel și când este timpul să vă spălați dinții. Scoatem pur și simplu aparatul, ne spălăm pe dinți și apoi îl punem la loc. Igiena orală în timpul utilizării aparatului dentar invizibil Invisalign la Smile Factory este exact la fel ca acum, când nu îl aveți încă.

Am tratat deja cu succes peste 1.200 de pacienti cu aparatul dentar invizibil Invisalign la Smile Factory.

Este invizibil

Iată, desigur, aspectul estetic, care devine din ce în ce mai important în zilele noastre. Când folosiți aparatul dentar Invisalign la Smile Factory, acest lucru nu este  observat decât dacă cineva privește mai atent. De aceea se mai numește și „invizibil”.

Există vreun avantaj al aparatului dentar fix față de aparatul dentar invizibil Invisalign?

Nu. Nici unul.

Avantajele aparatului dentar invizibil Invisalign la Smile Factory față de aparatele dentare fixe (bracketi).

Aparatele dentare invizibile Invisalign la Smile Factory, pe lângă cele estetice, au o serie de alte avantaje față de aparatele dentare clasice, fixe. S-a crezut de mult că dinții pot fi îndreptați cu Invisalign numai în cazuri mai simple, dar, desigur, acest lucru nu a fost cazul. Tot ceea ce poate fi mutat cu un aparat dentar clasic poate fi mutat și cu aparatul dentar invizibil Invisalign la Smile Factory.

În plus, aparatul dentar invizibil Invisalign de la Smile Factory are o serie de alte avantaje, motiv pentru care reprezintă cea mai modernă și mai bună soluție ortodontică din lume.

Pentru sportivi și muzicieni

Utilizarea unui aparat dentar fix este adesea un obstacol major pentru sportivii și muzicienii activi, deoarece un aparat dentar fix poate fi foarte enervant și chiar periculos în anumite circumstanțe. Imaginați-vă cum trebuie să fie un fotbalist, un handbalist sau un jucător de baschet cu aparat dentar fix atunci când o minge îi lovește fața la viteză maximă în timpul antrenamentului sau al unui meci. Aparatul dentar invizibil Invisalign, nu prezintă toate aceste pericole, deoarece nu este enervant și poate fi, de asemenea, îndepărtat pentru o anumită perioadă de timp, dacă este necesar.

Este invizibil

Iată, desigur, aspectul estetic, care devine din ce în ce mai important în zilele noastre. Când folosiți aparatul dentar Invisalign la Smile Factory, acest lucru nu este  observat decât dacă cineva privește mai atent. De aceea se mai numește și „invizibil”.

Există vreun avantaj al aparatului dentar fix față de aparatul dentar invizibil Invisalign?

 Nu. Nici unul.

Care este pretul aparatului dentar invizibil Invisalign la Smile Factory?

Prețul întregului tratament ortodontic cu aparatul dentar invizibil Invisalign la Smile Factory depinde în totalitate de fiecare pacient sau de situatia dinților tăi. Gama de prețuri este, prin urmare, foarte largă și depinde de malpozitiile dinților; cu cât malpozitiile si inghesuirile sunt mai mari, cu atât sunt necesare mai multe gutiere, cu atât tratamentul durează mai mult și prețul este mai mare.

Vă puteți aștepta la alte costuri ascunse în timpul tratamentului ortodontic?

Nu. După ce efectuați un prim control gratuit pentru aparatul dentar invizibil Invisalign de la Smile Factory, veți primi o ofertă în care va fi specificat pentru dvs. prețul  întregului tratament ortodontic. Acest preț este definitiv și, pe lângă gutierele aparatui dentar invizibil Invisalign, include toate controalele si manoperele necesare pe toata durata tratamentului.

Plata până la 60 de rate

Deoarece dorim să venim in ajutorul pacientilor noștri, oferim și opțiunea de a plăti tratamentul in pana la 60 de rate, prin parteneriatul nostru cu TBI Pay. Veți afla toate detaliile despre plata în rate la prima consultatie gratuită.

Începeți cu o consultatie gratuită chiar acum. Obțineți un prim control gratuit și ne vom asigura că vom găsi împreună cea mai bună solutie pentru dvs.

Vizitează-ne la clinica din București sau din Timișoara

SMILE FACTORY București

SMILE FACTORY Timișoara

DR. FRIEDRICH OVIDIU WIDU

DR. ILIA JIPA

ancaivan

ANCA IVAN

Începeți cu o consultatie de specialitate gratuită fără caracter obligatoriu

Obțineți un prim control gratuit și ne vom asigura că vom găsi împreună cea mai bună întâlnire pentru dvs.

Solicită programare
Meniu