Visezi la o dentiție sănătoasă, la dinți perfect aliniați, dar ți-e teamă de fiarele incomode, dureroase și inestetice? Uită tot ce știai despre aparatele clasice. Îți recomandăm Invisalign. Singurul aparat invizibil care îndreaptă discret, chiar și cea mai problematică dantură. Cu ajutorul unor gutiere transparente și detașabile, Invisalign acționează eficient și programat asupra fiecărui dinte în parte.

Invisalign, un aparat dentar unic

Ceea ce face din Invisalign un aparat dentar unic este tehnologia modernă pe care o folosește, ce permite realizarea unui model 3D al danturii pacientului, pe baza amprentei dentare a acestuia și a radiografiilor.

Cu ajutorul acestei amprente 3D, specialistul Smile Factory realizează planul de tratament – ClinCheck-ul, care previzionează cum se va mișca fiecare dinte, în fiecare etapă a tratamentului, care este durata acestuia, dar și care va fi rezultatul final.

Vezi aici video cu simulare tratament

Invisalign este mobil și confortabil

Îndreaptă discret dinții, cu ajutorul unor gutiere transparente și detașabile. Spre deosebire de aparatele clasice, Invisalign nu este fix. Îl poți îndepărta în orice situație. Fie că vrei să mănânci sau să te speli pe dinți. Îl scoți și mai apoi îl pui la loc. Invisalign acționează eficient și programat asupra fiecărui dinte în parte.

Fiecare aligner ( gutieră ) este lucrat dintr-un material elastic, dar solid și poate fi îndepărtat în orice moment, dacă situația o impune. Cu Invisalign scapi de toate drumurile la dentist, de toate costurile implicite, practice, ai libertate deplină.

Odată cu planul de tratament, medicul care îți preia cazul îți înmânează seturile de gutiere în avans pentru câteva luni și, astfel, le poți schimba singur.

Aparat Dentar Invizibil, dar eficient

Invisalign este singurul aparat dentar care îți permite să vezi, de la începutul tratamentului, cum va evolua dentiția ta. În baza unei amprente dentare, cu ajutorul unui program virtual, vei putea să vezi și să înțelegi, în detaliu, fiecare etapă prin care va trece zâmbetul tău.

De asemenea, este singurul aparat dentar în cazul căruia anumiți dinți pot fi programați să nu se miște: de exemplu, dacă pacientul are implanturi sau lucrări dentare, aparatul poate fi programat să nu producă mișcări asupra acestora, fapt imposibil pentru celelalte aparate ortodontice.

Invisalign funcționează din aproape în aproape, mișcând dinții constant cu o forță controlată până ajungi la rezultatul dorit. Seturile de “gutiere” se schimbă din două în două săptămâni, corectând poziția dinților pas cu pas.

Cum a prins contur povestea zâmbetului Invisalign

Zâmbetul ideal, pentru noi, nu e doar un vis. Noi ne străduim să-l transformăm în realitate și avem de partea noastră poate cel mai revoluționar aparat de îndreptat dinții, Invisalign.

El a fost conceput pentru a-și îndeplini misiunea rapid, fără durere, cu maximă eficiență și discreție. Invisalign a apărut în 1999, în SUA și a fost creat inițial pentru starurile de la Hollywood.

Rezultatele uimitoare i-au adus imediat popularitatea și în rândul maselor

Invisalign: cel mai bun prieten al dinților

Datorită gutierelor mobile, care pot fi îndepărtate în timpul meselor, pacientul nu are restricții în ceea ce privește alimentele sau băuturile consumate. Nu același lucru îl putem spune și în cazul aparatelor convenționale. De asemenea, igiena orală poate fi realizată fără probleme, ceea ce reduce riscul de apariție a cariilor sau a altor patologii dentare.

Invisalign acționează cu presiuni mici, discontinue, asupra dinților, astfel că pacientul nu simte durere, iar sensibilitatea post – tratament este cu mult diminuată, spre deosebire de tratamentele ortodontice fixe, care pot avea repercusiuni pe termen lung asupra dinților. În plus, pentru că gutierele nu se lipesc direct pe dinți, ca în cazul brackeților, nu există riscul ca smalțul să fie afectat în niciun fel. Invisalign nu-ți rănește gingiile și nu-ți distruge smalțul, pentru că este fabricat dintr-un material moale, transparent și foarte rezistent.

De aceea, vei putea zâmbi fără probleme în timp ce-l porți, iar viața ta socială nu va avea deloc de suferit.

Invisalign trebuie purtat 22 de ore pe zi, iar durata tratamentului variază în funcție de complexitatea cazului.

Redă frumuseţea zâmbetului tău! Stabilește-ți chiar acum o programare la numerele de telefon: 0735 533 553 (București) sau 0723 640 551 (Timișoara) .