Invisalign Teen

Invisalign are și o variantă creată special pentru adolescenți și nevoile lor!

Programează-te acum!

Despre Invisalign Teen

Înainte de a te gândi că e prematur să iei în calcul un aparat dentar, noi îți spunem doar atât… Îi faci toate poftele copilului tău, îi cumperi ultimul model de telefon, haine scumpe, vacanțe, pe scurt, investești în imaginea lui atât de mult, încât uiți de un lucru simplu. Uiți fix de imaginea lui. Fie că vorbim de școală, antrenamente, primele întâlniri, toate se rezumă la un singur lucru. La un status social în plină dezvoltare. Ultimul lucru pe care și l-ar putea dori, probabil, copilul tău este un aparat dentar cu sârme. Crede-ne, chiar nimeni nu le mai consideră cool.

Ca și cel pentru adulți, Invisalign Teen este un aparat dentar invizibil și mobil ce poate fi purtat începând cu vârsta de 12 ani, chiar dacă nu toți dinții definitivi sunt erupți. Aparatul dentar va crea spații pentru acești dinți și îi va dirija, astfel încât ei să crească perfect aliniați.

Pe lângă faptul că este mobil și, practic, invizibil, Invisalign Teen are un avantaj major pentru părinți și medicul ortodont: pe fiecare gutieră, se regăsește un “buton” albastru, care se decolorează pe parcursul purtării. Astfel, atât tu, cât și medicul care îi supervizează tratamentul, veți putea verifica dacă aparatul dentar este, într-adevăr, purtat conform indicațiilor.

În plus, juniorul tău nu va simți că viața sa socială este afectată, nu se va simți exclus pentru că poartă brackeți inestetici și nu va avea amintiri neplăcute legate de cei mai frumoși ani din adolescența sa.

Va putea mânca în continuare alimentele preferate, va putea practica orice fel de sport, nu va avea dificultăți de pronunție care să îl afecteze la școală. În același timp, problemele sale dentare, care s-ar putea agrava pe termen lung, vor fi tratate eficient, astfel că veți evita tratamente ulterioare, mai complexe și mai costisitoare.

Redă frumuseţea zâmbetului tău! Stabilește-ți chiar acum o programare la numerele de telefon: 0735 533 553 (București) sau 0723 640 551 (Timișoara) .