De Ce
SMILE FACTORY?

Pionieri în aplicarea și dezvoltarea terapiei aligner

Suntem convinși că vă oferim cel mai bun tratament posibil! De ce? E simplu : fondatorul Smile Factory, Dr Friedrich Widu, a fost unul dintre primii utilizatori ai terapiei aligner în România.

O experință ce nu poate fi înlocuită cu nimic altceva , deoarece pentru o corecție reușită a dinților, ai nevoie de cunoștințe de specialitate în ceea ce privește toate metodele de tratament ale ortodonției moderne și multe cazuri rezolvate cu succes !

Safety first !

Garanția Smile Factory

Tratamentul cu aligneri necesită un nivel ridicat de experiență și educație continuă.

Am primit statutul de Diamond pentru angajamentul și calitatea lucrărilor noastre în terapia Invisalign.

Am ajutat deja peste 2.500 de pacienți să zâmbească!

Dr. Friedrich Widu
Specialist În Ortodonție
Fondator Smile Factory

Întregul Spectru De Ortodonție Modernă

Corecția dinților tăi trebuie realizată de mâinile experților! De aceea la Smile Factory sunteți pe mâini bune ! Așteaptă-te la ce-i mai bun! Experiență și calificare, cele mai noi metode de diagnostic și de terapie și desigur medici ortodonți competenți, care va vor trata profesionist. Fie că e vorba de aparatele clasice, ori de aparatele invizibile Invisalign, noi te vom ajută să obții zâmbetul la care ai visat întotdeauna.

Rezultate mai precise cu ajutorul Tehnologiei 3D

Ortodonția a evoluat considerabil în ultimii ani. Smile Factory a fost în frunte încă de la început folosind tehnologii digitale ce vă fac tratamentul mai confortabil și mai rapid.

O diagnosticare 3D de ultima generație, vă va prezenta cu exactitate cât de frumos va fi zâmbetul dumneavoastră la finalul tratamentului.

Diagnostic 3D

Ne folosim de tehnologia computerizată pentru a va planifica și controla corecția dentară, așadar terapia este cu certitudine corectă și gata la timp.

Simulator de rezultate

Cu ajutorul simulatorului veți putea vedea posibilele rezultate finale, în acest fel putând să vă bucurați deja de noul zâmbet.

Dental Monitoring

Smile Factory are grijă de tine! Cu ajutorul unei aplicații vă vom examina tratamentul, putând face ajustări, dacă este necesar, evitând programări inutile.

Design modern și tehnologie de ultima oră, împletite cu un ambient confortabil.

În clinicile Smile Factory din București și Timișoara vei găsi o atmosferă relaxată îmbinată cu modernul. Design-ul futuristic oferă setarea perfectă pentru metodele inovatoare de tratament ortodontic, iar echipamentul modern se află într-o perfectă armonie cu acesta. Camerele luminoase și personalul prietenos vă vor face să înțelegeți că sunteți sfătuiți si tratați foarte bine.

Ce mai astepti ?

Nemulțumit de zâmbetul tău?! Vino la Smile Factory! Cu sistemul Invisalign de milioane de ori dovedit și experiența noastră ortodontică, fiecare malpoziție este tratabilă.

Rapid, necomplicat și la prețuri corecte.

Faceți acum programarea!

Așteptăm cu nerăbdare să ne vedem!

Meniu