Aparat Dentar Invizibil

Gutiere Invizibile,

în locul aparatelor clasice cu Brackets

Dinți drepți cu ajutorul aparatelor invisalign! Peste 5 milioane de oameni din întreaga lume au fost tratați cu succes cu ajutorul aparatelor invisalign. Invizibil și rapid, atât de simplu a devenit să ai zâmbetul pe care ți l-ai dorit întotdeauna!

Un lucru cert – Smile Factory!

Acestea sunt Avantajele Tratamentului Aligner

Corecția dinților tăi trebuie realizată de mâinile experților! De aceea la Smile Factory sunteți pe mâini bune ! Așteaptă-te la ce-I mai bun! Experiență și calificare, cele mai noi metode de diagnostic și de terapie și desigur medici ortodonti competenți, care va vor trata profesionist. Fie că e vorba de aparatele clasice, ori de aparatele invizibile invisalign, noi te vom ajuta să obții zâmbetul la care ai visat întotdeauna.

Invizibile

Detașabile

Fără Bpa

Personalizate

Este atât de ușor tratamentul aligner

Cu aligneri personalizati si verificari periodice, va garantam succesul tratamentului! Asa ne vom modela usor, dar eficient, dintii. E timpul sa zambesti !

Ar trebui să fiți atenți

Terapia funcționează eficient , atât timp cât veți purta aparatul invisalign tot timpul, mai puțin in timpul mesei și când va spălați pe dinți.

Cu siguranță este de succes

Întâlnirile periodice de monitorizare dentară va vor asigura că tratamentul dumneavoastră este la termen. Astfel zâmbetul tău va fi acela pe care ți l-ai dorit mereu! E timpul să zâmbești!

Cazuri ce pot fi tratate cu Invisalign

Terapia cu gutierele invizibile este potrivită pentru mai multe tipuri de malocluzii dentare și pentru aproape fiecare vârstă. Indiferent că ești un adolescent sau un adult, că ai un mic gol între dinți sau un caz complex – îți vom putea redă zâmbetul dorit. Chiar dacă cazul este unul foarte complicat, unde nu vom putea folosi decât invisalign, noi vom găsi o soluție pentru dumneavoastră – datorită experienței ortodontice vaste, smile factory va face această promisiune!

Tehnologia inteligentă asigură un succes rapid

Invisalign este cel mai de succes sistem aligner din lume. Gutierele sunt realizate dintr-un material “Smarttrack” moale, nou, mai eficient decât materialele competitive*.

Producția individualizată și potrivirea perfectă oferă un confort sporit la purtare. Peste 5 milioane de oameni din intreaga lume au fost tratați cu Invisalign, acum având un zâmbet superb.

Rapid, confortabil și invizibil! Tu când vrei să zâmbești?

*Sursă: Align Technology. Datele se află arhivate la Align Technology.

Atestat

Rapid

Confortabil

Personalizat

Meniu
0735533553