fbpx

Reda frumusetea zambetului tau!

Smile Factory este locul unde zambetul tau este pus in valoare, este un spatiu confortabil si prietenos unde ne place sa imbinam confortul unui camin cu un design modern.

Smile Factory este locul unde vei gasi oamenii de care ai nevoie pentru cel mai frumos zambet. Sunt oameni cu foarte multa experienta si dedicare pentru ceea ce fac si care iti ofera cele mai revolutionare tehnici de tratament.

Smile Factory este locul unde pentru prima data in Romania Dr. Friedrich Ovidiu Widu a introdus tehnica de tratament Invisalign.

La Smile Factory Romania poti beneficia de cele mai noi tehnici de tratament si de cele mai moderne aparate dentare invizibile! Dr. Friedrich Widu supervizeaza personal toate tratamentele pacientilor sai, fiind prezent frecvent in clinicile din Romania.
invisalign

INVISALIGN - Un aparat dentar unic

Ceea ce face din Invisalign un aparat dentar unic, este tehnologia moderna pe care o foloseste, ceea ce permite realizarea unui model 3D al danturii pacientului, pe baza amprentei dentare a acestuia si a radiografiilor.

Cu ajutorul acestei amprente 3D, specialistul Smile Factory realizeaza planul de tratament - ClinCheck-ul, care previzioneaza cum se va misca fiecare dinte, in fiecare etapa a tratamentului, care este durata acestuia, dar si care va fi rezultatul final.

Testimoniale

Parerile celor ce ne-au ales…

Aparitii TV

Smile Factory